Завдання до теми 4

1.    Сформуйте плейлист (15-20 композицій) для радіостанцій формату «Країна», «Lounge», «АС» (на вибір). Дивись вихідні дані до радіостанції обраного формату.

2.    Музичні композиції зі створеного плейлиста розподіліть за ротаціями (А, В, С), вкажіть пісні, які могли би увійти до каталогу Gold.

 Вихідні дані для радіостанції формату «Країна»:

 Це концепція музичного національного радіо з виключно українською музикою від 2000-х років до сьогодення. Основна ідея – «Слухай своє» (хіти + оригінальна музика). Цільова аудиторія – українці віком від 25 до 50 років.

Вихідні дані для радіостанції формату «Lounge»:

Це концепція музичної радіостанції, яку комфортно слухати і на роботі, і в спокійній атмосфері.  Це легка, спокійна, фонова музика в стилі Blues, dance, pop, яка створює потрібну розслаблену атмосферу в ресторанах, фітнес-клубах, бутиках, холах готелів та на різних івент-заходах. Цільова аудиторія – чоловіки і жінки  віком від 30 до 55 років.

Вихідні дані для радіостанції формату «АС»:

Це концепція музичної радіостанції, яку комфортно слухати і на роботі, і на відпочинку. Звучать як хітові композиції, так і ті, що є показником музичного смаку. Це радіо для дорослих, тому трапляються пісні, створені 10-15 років тому, багато інтелектуальної музики різних напрямків українського і закордонного виробництва. Цільова аудиторі – чоловіки і жінки від 35 років.

 3. Сформуйте сітку мовлення, яка могла би бути типовою для радіостанції формату «CHR».