Індивідуальне завдання. Підсумкове практичне завдання (фінальний проєкт) – Написати Conference Abstract (тези наукової доповіді на конференцію) за тематикою своєї магістерської (дослідницької) роботи: Обсяг тез – від 4-х сторінок до 8 сторінок.

Підсумкове практичне завдання (фінальний проєкт) –

Написати Conference Abstract  (тези наукової доповіді на конференцію) за  тематикою своєї магістерської (дослідницької) роботи:

   

1.    Обсяг тез – від 4-х сторінок до 8 сторінок.

2.    Тези доповіді повинні бути  набрані в редакторі Microsoft Word: розмір паперу - А4; Times New Roman, розмір - 12 пт; міжстроковий інтервал - 1; поля з усіх сторін - 2 см. Формули виконуються в Microsoft Equation, рисунки розміщуються безпосередньо в тексті.

3.    Обов’язкові розділи тез: прізвище, ім’я, по батькові авторів; назва доповіді; ключові слова, мета дослідження, основний текст; висновки; посилання.

4.    Список літератури подається в порядку цитування після висновків. Стиль оформлення літератури – АРА.

5.    Мінімальна кількість джерел у списку – 3.


Критерії оцінювання фінального проєкту:

1) завдання виконано у повному обсязі, без стилістичних, орфографічних і граматичних помилок, використана професійна лексика, словниковий запас різноманітний і релевантний, презентація відповідає змісту проєкту, логічно ілюструє його – 20-15 балів; 2) завдання виконано частково, з лексичними, орфографічними і граматичними помилками, презентація не відображає зміст проєкту в повному обсязі, частково ілюструє його – 14-8 балів; 3) завдання виконано з великою кількістю помилок, словниковий запас одноманітний, презентація або не відповідає змісту проєкту, або взагалі відсутня – 0-7 балів.


Інформаційні ресурси, приклади та корисні фрази для укладання тез:
1) Яхонтова (базовий підручник курсу) стор. 136-142
2) Model abstracts in Linguistics https://www.linguisticsociety.org/resource/model-abstracts