Przejdź do głównej zawartości
Panel boczny
Course search
Zamknij
Course search
Przełącznik wyszukiwarki
Polski (pl)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Zaloguj
Хімія харчових добавок
Course search
Zamknij
Course search
Przełącznik wyszukiwarki
Вибір дисциплін
Minimalizuj
Rozwiń
Вибір дисциплін
Minimalizuj
Rozwiń
Обрати дисципліни
Статистика вибору дисциплін ВМУ
Результати вибору дисциплін
Otwórz indeks kursu
Otwórz szufladę bloków
Strona domowa
Kursy
Факультети, кафедри
Біологічний факультет
Кафедра хімії
Хімія харчових добавок
Харчові добавки, які подовжують термін зберігання ...
КЛАСИФ. ТА ВЛАСТИВ. БАД
КЛАСИФ. ТА ВЛАСТИВ. БАД
Wymagania zaliczenia
f795a823_obschaya_harakteristika_biologicheski_aktivnye_dobavki_k_pischi._pischevye_dobavki.doc
5 maja 2021, 19:24
БАД.doc
5 maja 2021, 19:24
БАДкласф.doc
5 maja 2021, 19:24
ссылка БАД в УКРАИНЕ.doc
5 maja 2021, 19:24
Previous activity
Лабораторна робота 12. Кількісне визначення біофлаваноїдів у рослинній сировині та продуктах харчування
Next activity
Тест Атестація 2
Przejdź do...
Przejdź do...
Форум новин
Інформація про викладача
ПРЕЗЕНТАЦІЯ
Рекомендована література
ПІДРУЧНИКИ
Критерії оцінювання
Навчально-методичний посібник для студентів біологічного факультету спеціальності «Хімія»
СИЛАБУС
ЗАВДАННЯ
ЛЕКЦІЯ 1. Загальні відомості про харчові добавки
Лекція 1 ПРЕЗЕНТАЦІЯ
ЛЕКЦІЯ 2. Харчові добавки, які покращують зовнішній вигляд харчових продуктів. Барвники
Лекція 2 ПРЕЗЕНТАЦІЯ
ЛЕКЦІЯ 3. Харчові добавки, що використовуються для формування аромату та смаку харчових продуктів. Ароматизатори
ЛЕКЦІЯ 4.Регулятори консистенції харчової продукції. Емульгатори, загущувачі, драглеутворювачі.
Лабораторна робота 1. Кількісне визначення глюкози за допомогою антронового реактиву
Лабораторна робота 2.Визначення вмісту глюкози в присутності фруктози
Лабораторна робота 3.Визначення глюкози за допомогою реакції відновлення оксиду міді до геміоксиду
Лабораторна робота 4.Кількісне визначення вмісту лактози у молоці
Лабораторна робота 5.Визначення кількісного вмісту сирої клейковини у пшениці
Лабораторна робота 6 Визначення якості сирої клейковини
Тест Атестація 1
ЛЕКЦІЯ 5. Харчові добавки, які гальмують псування продуктів. Консерванти.
ЛЕКЦІЯ 6.Харчові добавки, які гальмують окислювальне псування продуктів. Антиоксиданти.
ЛЕКЦІЯ 7. Харчові добавки, які гальмують мікробне псування продуктів. Антибіотики.
Лабораторна робота 8.Дослідження хліба та хлібно-булочних виробів (вплив регуляторів консистенції на структурно-механічні властивості хліба)
Харчові добавки хліба
Лабораторна робота 9. Дослідження рибних консервів (визначення вмісту консервантів)
Лабораторна робота 10.Визначення показників якості жиру в рослинній олії
Лабораторна робота 11.Кількісне визначення вітаміну С (аскорбінової кислоти) в рослинній сировині та продуктах харчування
Лабораторна робота 12. Кількісне визначення біофлаваноїдів у рослинній сировині та продуктах харчування
Тест Атестація 2
ВИКОНАНІ ЛАБОРАТОРНІ РОБОТИ
ВИКОНАНІ ЗАВДАННЯ
ВИКОНАН. КУРС. РОБОТИ
Теми індивідуальних завдань
ВИКОНАНІ ІНДИВІДУАЛЬНІ ЗАВДАННЯ
Питання до заліку