Vai al contenuto principale
Italiano (it)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Log In
Устаткування та обла ...
Cerca corsi
Corsi
Факультети, кафедри
Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму
Кафедра туризму, рекреації та готельно-ресторанної...
Устаткування та обладнання закладів готельно-рест...
Introduzione
Система накопичення балів
Система накопичення балів
Per visualizzare il file, fai click su questo link:
Система накопичення балів.docx
Attività precedente
Опорний конспект лекцій з курсу Устаткування готельно-ресторанних підприємств
Next Activity
програма
Vai a...
Vai a...
Форум новин
Програма дисципліни
силабус
WEB
Презентація дисципліни
Методичні рекомендації
Підручник "Устаткування підприємств сфери туризму"
Управління матеріально-технічною базою туристичного підприємства
Опорний конспект лекцій з курсу Устаткування готельно-ресторанних підприємств
програма
Додаткові матеріали
Презентація
Нормативні документи
Тема 1 Оснащення готельного номеру побутовими приладами
Практична 1
Тест до теми 1
Тема 2 Устаткування для клінінга
Презентація Устаткування для клінінгу
Презентація клінінг в готелях
Практична робота 2
Тест до теми 2
Тема 3 Мийне й очищувальне устаткування для ресторанів
Презентація Мийне та очищувальнеустаткування
Практична 3
Тема 4 Подрібнювальне та різальне устаткування для ресторанів
Презентація Машини та механізми для оброблення овочі
Машина для розпушування м'яса
Машини та механізми для обробки м'яса та риби
Відео до лекції - Машина для розпушування м'яса
Відео до лекції - Котлетний автомат
Практична робота 4
Тест до 3,4 теми
Лекція 5 Смажильно-пекарське усаткування.
Презентація Жарильно-пекарське устаткування
Практична робота 5
Лекція 6 Презентація Подріблювальне та різальне устаткування
Відео - пельменний апарат
Практична робота 6
Тестування до ЗМ 1
Лекція 7 ВАГОВИМІРЮВАЛЬНЕ, КОНТРОЛЬНО-КАСОВЕ УСТАТКУВАННЯ, ХОЛОДИЛЬНЕ УСТАТКУВАННЯ
Лекція 8 Теплове устаткування, водогрійне устаткування
Лекція 9 Санітарно-гігієнічні норми для готелей
Тест до лекції
Лекція 10 . Оснащення драйв-сервісу
ОСНАЩЕННЯ ДРАЙВ-СЕРВІСУ
Теми індивідуального завдання
ІДЗ
Приклад оформлення
Залікове тестування
Питання на залік
Ректорський контроль