Курс «Професійно-орієнтований практикум іноземною мовою» було впроваджено в ЗНУ декілька років тому для магістрів усіх спеціальностей для більш поглибленого вивчення ними іноземної мови з метою її безпосереднього застосування у професійній діяльності. Магістрам спеціальності «Філософія» цей курс дозволяє розширити іншомовний словниковий запас в галузі філософії і наукової діяльності в цілому, ознайомитися з новітніми зарубіжними тенденціями у цій сфері. Курс є практично-орієнтованим, тому аудиторними годинами є лише практичні заняття. За підсумками вивчення курсу складається залік.

Метою викладання навчальної дисципліни «Професійно-орієнтовний практикум іноземною мовою» є підготовка студентів до ефективної комунікації іноземною мовою у їхньому академічному, науковому, професійному оточенні, їх залучення до знайомства з найбільш вагомими досягненнями в галузі філософії безпосередньо з іноземних періодичних та академічних першоджерел, що розширить їх можливості продовження навчання або працевлаштування у країнах-учасницях Болонського процесу.

 Усі аудиторні заняття курсу є практичними, під час яких студенти поглиблюють і відпрацьовують свої знання, вміння та навички спілкування іноземною мовою в науковому середовищі з філософської проблематики через виконання різноманітних завдань на говоріння, аудіювання, читання та письмо; отримують практичні рекомендації щодо вдосконалення своїх вмінь та навичок в цій сфері.


Кредити: 3
Семестр: 224