Vai al contenuto principale
Italiano (it)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Log In
ТОВАРОЗНАВСТВО ...
Cerca corsi
Corsi
Факультети, кафедри
Менеджменту факультет
Кафедра підприємництва, менеджменту організацій та...
ТОВАРОЗНАВСТВО
Змістовий модуль 6
Завдання до ЗМ 6. НАССР
Завдання до ЗМ 6. НАССР
Ознайомитися, скласти карту за прикладом.
HACCP_presentation.pdf
4 September 2020, 10:09
Attività precedente
Тест до ЗМ 6
Next Activity
HACCP пример
Vai a...
Vai a...
Інформація про викладача
Силабус_товарознавство
Товарознавство підручник
Презентація дисципліни
Методичні вказівки до проведення практчних занять
Методичні рекомендації до с/р
Система накопичення балів
Web ресурси
Література
Додаткові матеріали. Опорний конспект дисципліни
Робоча програма
Лекція 1. Теоретичні та методологічні основи курсу “Товарознавство”
Лекція 2. Класифікація та формування асортименту товарів
Завдання до ЗМ 1. Написання есе
Тест модуль 1
Лекція 3. Якість товарів, її дослідження й контроль якості
Лекція 4 Види і засоби інформації про товари
Завдання до ЗМ 2Підготовка презентацій
Тест до ЗМ 2
Лекція 5. Товарознавча характеристика основних продовольчих та непродовольчих товарів
Завдання до ЗМ 3
Тест до ЗМ 3
Лекція 6. Фактори подовження строків служби та придатності товарів
Завдання до ЗМ 4. Підготовка презентації
Тест до ЗМ 4
Лекція 6 Зберігання товарів під час товароруху
Завдання до Зм 5. Есе
Тест до ЗМ 5
Лекція 7 .Безпечна харчова продукція – вимоги законодавства, стандартів, клієнтів.
Безпечна харчова продукція – вимоги законодавства, стандартів, клієнтів.
Завдання. Контрольна робота за пройденим матеріалом
Завдання
Тест до ЗМ 6
HACCP пример
22.04 З/в Контрольні тестові завдання
Модульна к/р
Завдання для заочного відділення 2021-2022 навчальний рік