Перейти к основному содержанию
Русский (ru)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Вход
2 ГРС 2 сем Іноземна ...
Поиск курса
Курсы
Факультети, кафедри
Менеджменту факультет
Кафедра ділової комунікації
2 ГРС 2 сем Іноземна мова професійно-комунікативно...
Змістовий модуль 4. Food preparation
Тема 9. Практичне заняття 19-20
Тема 9. Практичне заняття 19-20
St's book Unit 15 pp 32-33
Предыдущий акт. элемент
Тема 8. Практичне заняття 17-18
Следующий акт. элемент
Завдання
Перейти на...
Перейти на...
Робоча програма
Інформація про викладача
Презентація
Система накопичення балів
Базовий підручник Career Paths. Hotels and Catering.
Аудіо матеріали до базового підручника
Додаткові матеріали Tourism and catering
Додаткові навчальні матеріали Grammarway 2
Література та інформаційні ресурси
Объявления
Тема 1. Практичне заняття 1-2
Тема 2. Практичне завдання 3-4
Завдання
Тестування. Змістовий модуль 1
Тема 3. Практичне заняття 5-6
Тема 4. Практичне заняття 7-10
Завдання
Тестування. Змістовий модуль 2
Тестування. Модульний контроль 1
Тема 6. Практичне заняття 13-14
Тема 5. Практичне заняття 11-12
Завдання
Тестування. Змістовий модуль 3
Тема 7. Практичне заняття 15-16
Тема 8. Практичне заняття 17-18
Завдання
Тестування. Змістовий модуль 4
Тестування. Модульний контроль2
Запитання до заліку
Підсумкове практичне завдання
Підсумкове теоретичне завдання
PRESENTATIONS
Ректорський контроль