Passer au contenu principal
Français (fr)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Connexion
Іноземна мова профес ...
Rechercher des cours
Cours
Факультети, кафедри
Менеджменту факультет
Кафедра ділової комунікації
Іноземна мова професійно - комунікативної спрямова...
Змістовий модуль 4. Food preparation
Практичне заняття 20
Практичне заняття 20
St's book Unit 15 pp 32-33
Activité précédente
Практичне заняття 18-19
Activité suivante
Завдання для самостійного виконання за Змістовим модулем 4
Aller à…
Aller à…
Оголошення
Форум новин
Презентація дисципліни
Інформація про викладача
Силабус
Робоча програма
Система накопичення балів
Базовий підручник Career Paths. Hotels and Catering.
Аудіо матеріали до базового підручника
Додаткові матеріали Tourism and catering
Grammar 2
Література та інформаційні ресурси
Методичні рекомендації до самостійної роботи
Методичні рекомендації до підготовки презентацій
Завдання для студентів заочного відділення
Практичне заняття 1-2
Практичне завдання 3-4
Практичне заняття 5
Завдання для самостійного виконання за Змістовим модулем 1
Контрольне тестування за Змістовим модулем 1
Практичне заняття 6-7
Практичне заняття 8-10
Завдання для самостійного виконання за Змістовим модулем 2
Контрольне тестування за Змістовим модулем 2
Практичне заняття 11-12
Практичне заняття 13-15
Завдання для самостійного виконання за Змістовим модулем 3
Контрольне тестування за Змістовим модулем 3
Практичне заняття 16-17
Практичне заняття 18-19
Завдання для самостійного виконання за Змістовим модулем 4
Контрольне тестування за Змістовим модулем 4
Запитання до заліку
Підсумкове теоретичне завдання
Підсумкове практичне завдання