Enrolment options

Програма з курсу «Основна іноземна мова (англійська): розмовна практика» відповідає навчальному плану підготовки студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності «6.020303 – Філологія: Професійне спрямування «Мова і література (англійська)».

Курс «Основна іноземна мова (англійська): розмовна практика» є необхідною складовою частиною вивчення англійської мови як основної.

Курс «Основна іноземна мова (англійська): розмовна практика» сприяє формуванню у студентів комунікативної, лінгвістичної, соціокультурної, когнітивної компетенцій.

Курс «Основна іноземна мова (англійська): розмовна практика» розрахований на студентів 4 курсу факультету іноземної філології, що одержують спеціальність «англійська мова та література».

Курс з розмовної англійської мови базується на принципах релевантності, активності, розвитку особистості, професійного вдосконалення та інтегративності. Ці принципи реалізуються у взаємозв’язку  з  такими цілями навчання, як практична, когнітивна, емоційно-розвиваюча, освітня, професійна та виховна.

Курс складається з 4 навчальних модулів.




Кредити: 5
Семестр: 122
Guests cannot access this course. Please log in.