linkedin behance facebook instagram odnoklassniki twitter vimeo vk youtube logo-edx Facebook Instagram Telegram Viber Facebook
Перейти до головного вмісту

Практикум з розвитку м'яких навичок

Profosvita

Цей курс містить 72 практичні заняття, які допоможуть сформувати більшість м'яких навичок, які необхідні для роботи за різними професіями, а також для побудови успішної кар’єри.

З кожним роком все більше роботодавців, відповідаючи на запитання про необхідні якості для свої працівників, називають «м’які» навички, такі як комунікабельність для спілкування з клієнтами, навички роботи в команді, вміння знаходити проблемно-орієнтовані рішення, компроміси, навички планування, самоорганізації і таке інше.

 Нажаль, сучасні навчальні програми закладів середньої, професійної та, навіть, вищої освіти містять незначну кількість компонентів, які формують в учнів та студентів м’які навички. Більшість педпрацівників не володіють методиками проведення занять, спрямованих на формування в учнів м’яких навичок. 

 Тому скористайтеся нашими пропозиціями та опануйте м’які навички. Разом зі своїми учнями подумайте, які навички є особливо важливими для різних професій, якими з цих навичок ви вже володієте, а які потрібно розвивати.

 Навчальний курс складається з 72 теоретичних та практичних блоків, об’єднаних у 34 тематичні підрозділи, кожен з яких присвячений формуванню окремої навички. Сценарії практичних вправ містять приєднані матеріали, готові до використання під час занять.

 Переклад та адаптація здійснені Фондом міжнародної солідарності (Польща) у рамках Програми EU4Skills у 2022 році.

 Джерело: https://padlet.com/Mapa_Karier/kompetencjemiekkie

Зареєструватися на курс