Запропонований курс має на меті сформувати у здобувачів вищої освіти цілісне уявлення про особливості медичної допомоги працівниками правоохоронного органу, висвітлити основоположні, найбільш суттєві, вузлові проблеми, сформулювати у студентів теоретичні та практичні знання про закономірності цієї діяльності, основні поняття і принципи, ознайомити із особливостями їх використання на практиці.

Теоретичним змістом вивчення дисципліни «Професійно орієнтований практикум з домедичної допомоги» є освоєння понять, концепцій, принципів і методів, які використовуються у сфері медичної допомоги працівниками правоохоронного органу.

Здобувач вищої освіти у зазначеній предметній області має оволодіти методами, методиками та сучасними науковими технологіями що використовуються  при наданні медичної допомоги, знаннями, уміннями та навичками. Дисципліна «Професійно орієнтований практикум з домедичної допомоги» – одна з правових дисциплін, яка вирішує зазначені завдання.

Також слід зазначити, що вивчення дисципліни сприяє розвитку загальнопрофесійної культури будь-якого юриста і є досить важливим для практичної реалізації отриманих теоретичних знань. Одночасно навчальна дисципліна має і велике пізнавальне значення, оскільки отримані знання є можливість використовувати не тільки під час здійснення професійної діяльності але й в побуті.

 


Кредити: 3