Метою викладання навчальної дисципліни «Управління конфліктами» є набуття практичних навичок у вирішенні конфліктів, вмінь контролювати конфліктну ситуацію, а також вмінь позитивно сприймати конфлікт і прагматично його використовувати.

Згідно з вимогами освітньо-професійної програми студенти повинні досягти таких компетентностей:

-           Здатність до оцінки та аналізу соціально-економічних процесів і явищ, до використання основи економічних знань у різних сферах діяльності.

-           Здатність організовувати процес управління логістичною діяльністю підприємства на основі системи управління якістю на усіх рівнях.

-           Здатність обґрунтовувати альтернативні стратегічні напрями розвитку організації та управління її логістичною діяльністю

-           Здатність проведення критичного аналізу й оцінки впливу середовища (внутрішнього й зовнішнього) на функціонування й потенційну можливість розвитку організації на основі використання методів маркетингової діагностики, синтезу інвестицій-но-інноваційної та логістичної діяльності, їх перспективності в сучасних умовах.

-           Здатність обирати та використовувати відповідні методи, інструментарій для обґрунтування рішень щодо створення, функціонування підприємницьких, торговельних і біржових структур.

Кредити: 4
Семестр: 222