ЗМ2, завдання 3

Завантажте файл із навчальним матеріалом "робоче навантаження журналіста друкованого ЗМІ". Уважно прочитайте і вивчіть запропоновану інформацію.

ДАЛІ ПРОВЕДІТЬ ТАКЕ ДОСЛІДЖЕННЯ:

Відкрийте електронний архів англомовної версії журналу "The Ukrainian Week" за 2019 рік. Перегляньте будь-які п'ять випусків цього видання. Для цього відкрийте їх одночасно всі в окремих вікнах вашого браузера, на кожній натисніть у меню вгорі справа кнопку "Список сторінок". Порівняйте випуски між собою. Що ви можете знайти в них спільного, крім однакового логотипу, кількості та розміру сторінок? Знайдіть не менше 7 елементів, які повторюються з номера в номер

Для довідки. Один із елементів видання, які повторюються з номера в номер, це так звані вихідні дані - місце в газеті або журналі, де вказана вся основна інформація: прізвище головного редактора, адреса редакції, номер свідоцтва про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації тощо. Знаходиться найчастіше в газетах на останній сторінці, в журналах - на початку, на тій же сторінці, де зміст, або на передостанній сторінці. Для прикладу подивіться журнал Defence Express (завантажити нижче): 3 сторінка документу, 1 журналу, внизу під змістом.

Користуючись функцією масштабування, збільшіть сторінки до натурального розміру (приблизно), зверніть увагу на шрифт. Як ви думаєте, наскільки він менший за той, що застосовувався вами при верстанні пробної журнальної сторінки в попередній темі? Зверніть увагу на те, який обсяг в середньому має кожна публікація. Відкрийте матеріали випусків за 2019 рік на сайті журналу, скопіюйте будь-який матеріал у Word і подивіться, скільки там знаків із пробілами. Можете визначити обсяг кількох публікацій. 

Подумайте і скажіть: скільки статей для подібного журналу ви могли б підготувати протягом місяця? А скільки ви хотіли б уміти підготувати? Що для цього вам потрібно? Мотивація? Знання? Вміння? Досвід? Дисциплінованість? Здатність зосереджуватися на одній темі? Щось інше?

Сформулюйте результат і висновки вашого дослідження не менш як на 2 сторінках у форматі pdf, надішліть на перевірку.