ЗД 4. Антураж. Створити композицію з 6 дерев та кущів, групою людей з застосуванням різних акварельних технік по-мокрому.

Завдання ЗД4 (10 балів) - Антураж. Створити композицію з 6 дерев та кущів різного виду та типу, групою людей з застосуванням  різних акварельних технік по-мокрому.
1.    На форматі А4, А3 скласти композицію на аркуші з трьома лініями горизонту (передній, середній та задні плани), антураж із застосуванням 5 різних акварельних технік, мінімальне поєднання кольорів - 3 (всього 9 отриманих відтінків) і більше, ніж більше поєднання кольорів, тим вищий бал, з трьома лініями горизонту.
2.    Показати світлотінями глибину простору із застосуванням 5 різних акварельних технік, мінімально поєднання кольорів - 3 (всього 9 отриманих відтінків)
3.    Композиція ландшафтного дизайну складається з 6 дерев і кущів та 7 групових різних форм людей.
4.    На кожному дереві треба застосувати мінімально 4 техніки та 3 поєднання кольорів, показати об’ємну структуру гілок дерева різних типів та видів дерев з об’ємними, градієнтними поєднаннями кольорів з просвітами гілок, люди повинні бути об’ємні та одягнені по сезону.