Контрольна робота 3

Розробити та презентувати план дій з ціноутворення для конкретних ситуацій.

1. На ринку працює двадцять невеликих фірм, витрати стабільні, товар жорстко диференційований, п’ять конкурентів знижують ціну на 10%.

2. На ринку працює двадцять невеликих фірм, витрати стабільні, товар слабко диференційований, п’ять конкурентів знижують ціну на 10%.

3. На ринку працює двадцять невеликих фірм, витрати зростають, товар жорстко диференційований, п’ять конкурентів знижують ціну на 10%.

4. На ринку працює двадцять невеликих фірм, витрати зростають, товар слабко диференційований, п’ять конкурентів знижують ціну на 10%.

5. На ринку працює двадцять невеликих фірм, витрати зменшуються, товар жорстко диференційований, п’ять конкурентів знижують ціну на 10%.

6. На ринку працює двадцять невеликих фірм, витрати зменшуються, товар слабко диференційований, п’ять конкурентів знижують ціну на 10%.

7. На ринку працює двадцять невеликих фірм, витрати стабільні, товар жорстко диференційований, п’ять конкурентів підвищують ціну на 10%.

8. На ринку працює двадцять невеликих фірм, витрати стабільні, товар слабко диференційований, п’ять конкурентів підвищують ціну на 10%.

9. На ринку працює двадцять невеликих фірм, витрати зростають, товар жорстко диференційований, п’ять конкурентів підвищують ціну на 10%.

10. На ринку працює двадцять невеликих фірм, витрати зростають, товар слабко диференційований, п’ять конкурентів підвищують ціну на 10%.

11. На ринку працює двадцять невеликих фірм, витрати зменшуються, товар жорстко диференційований, п’ять конкурентів підвищують ціну на 10%.

12. На ринку працює двадцять невеликих фірм, витрати зменшуються, товар слабко диференційований, п’ять конкурентів підвищують ціну на 10%.