ЗАВДАННЯ ДО ТЕМИ 2

         Підготувати презентацію на тему «Рівень споживання продуктів харчування в Україні: зна-чення для формування маркетингових орієнтирів підприємствами АПК України».

         Підготувати презентацію на тему «В2В, В2С, С2В, С2С: суть та особливості використання в агробізнес».

         Підготувати презентацію на тему «Перцепційна карта: суть і використання в маркетингу».

         Підготувати презентацію на тему «Виробництво екологічної продукції підприємствами АПК України: ймовірність маркетингового успіху».

         Підготувати презентацію на тему «Практика конкурентної боротьби на ринку АПК України: антимонопольне регулювання ринку та боротьба з нечесною конкуренцією».

         Підготувати презентацію на тему «Конс’юмеризм: суть та прояви в агробізнесі».

         Підготувати презентацію на тему «Сучасні методи оцінки маркетингових можливостей під-приємств АПК України (SWOT-аналіз, PEST-аналіз, АВС-аналіз, XYZ-аналіз.

          Підготувати презентацію на тему «Основні відмінності між споживчим та корпоративним ринком продукції АПК».