Завдання 1

Охарактеризуйте кожен по 5 ресторанів заданої області (розподіл областей у прікріпленому файлі) за наступним планом (в роботу формату Word вставляйте картинки по тексту або після кожного пункту плану та надсилайте в Moodle):

1.      Адміністративно-господарська діяльність ресторану (дата відкриття, місце розташування, юридична адреса, потужність, статистичні дані, тощо).

2.      Концепція закладу, його місце в рейтингу підприємств ресторанного господарства області, основні та додаткові послуги, основні акценти меню, кухня, тощо.

3.      Інтер’єр та естетичне оформлення ресторану. Приміщення ресторану (к-ть бенкетних залів, вестибюлі, площа, тощо).

4.      Популярність ресторану (серед внутрішніх і іноземних туристів), стратегія популяризації та маркетингова політика.

5.      Висновок про роботу ресторану (негативний чи позитивний на Вашу думку)

6.      Сайти, з яких черпали інфо (правдиві, нехай він буде один чи два але реальний!!! Також зверніть увагу на форуми, що пишуть там відвідувачі)))

Завдання виконувати лише українською мовою!

Між собою обсудіть, щоб ресторани не повторювалися!