Відгук на кінофільм за повістю М.Вінграновського "Сіроманець"

Переглянути фільм "Сіроманець". Написати відгук, який би містив порівняння фільму з однойменною повістю М. Вінграновського. 

Покликання на фільм: https://www.youtube.com/watch?v=CXEnouzS1b8

Рекомендації до написання відгуку:

 Відгук — це текст, у якому висловлюють ставлення про прочитане, почуте, побачене.  Мета відгуку — описати свої почуття та думки, які з’явилися від знайомства з автором і його твором, а також рекомендація книжки або твору іншим читачам. 

 ПЛАН НАПИСАННЯ ВІДГУКУ

·         Автор і назва ndjhe. На початку важливо дати короткі відомості про ndsh: ім’я автора, назву твору, в якому році він створений автором. Чи знайоме вам прізвище автора? Що вам про нього відомо? Згадайте важливе. Що ви скажете про назву твору? Чи привернула вона вашу увагу? Можливо, створила певний настрій або натякнула, що чекає на вас у творі? Скажіть про це кілька слів.  Зміст твору.  Дайте відповідь на головне питання — про що він? - Хто головні герої? Чи сподобалися  їхні характери, вчинки. Чому? Опишіть місця у творі, які найбільше сподобалися і обґрунтуйте, чому саме. Подумайте, у чому полягає головна думка розказаної історії? Можна розповісти про те, які риси характеру, вчинки, подвиги героїв викликали найсильніші емоції. Цікаві відгуки виходять, коли є порівняння, зіставлення прочитаного/побаченого з фактами, відомими з інших книжок або з життя. Чи має твір виховний потенціал? Який саме? Зверніть увагу! Тут не потрібно детально переказувати зміст, важливо — сформулювати головну ідею твору.

·         Сподобався твір чи ні. І обов’язково розкриваємо — чому? Чим вас порадувала історія? Що здалося найцікавішим? Чи згодні ви з діями героїв або, можливо, вчинили б по-іншому? Раптом у вас є навіть поради для когось з дійових осіб. Чи маєте намір продовжити ознайомлюватися з цим автором, пйого творами, або ж порекомендувати цей твір іншим. А можливо (адже відгук може бути і негативним), порадити їм не робити цього.  

 МОЖЛИВІ ПОМИЛКИ ПІД ЧАС НАПИСАННЯ ВІДГУКУ!

·         Переказ подій не повинен займати значну частину твору (про це вже йшлося, але повторимо ще раз), відгук — це ваші враження. Твір, на який пишуть відгук, потрібно прочитати/ подивитися дуже уважно.

·         Не варто користуватися під час написання свого відгуку критикою або іншими матеріалами. Використання цих джерел доречно під час глибшого аналізу твору, для написання відгуку це ні до чого.

·         Непослідовний виклад думок і вражень або відсутність логічного переходу від однієї частини відгуку до іншого — це те, чого слід уникати. Текст повинен легко читатися.