Практична робота № 5

Тема: Вимоги до кінцевих результатів проектування. Основи проєктного менеджменту: управління процесом проектування у дизайні

Мета роботи: ознайомити студентів з вимогами до результатів проектування, навчити проектному менеджменту та управлінню процесом проектування для систематизації дизайн-діяльності, застосовуючи практичні навички.

Методи навчання: словесний, пояснювально-демонстраційний, репродуктивний, дослідницький, метод проблемного викладання, метод проектів.

Методи контролю: усний (виступи на практичних заняттях, усне опитування, «мозковий штурм»), письмовий (вправи, завдання), тестовий.

Робоче завдання

Завдання 5.1. Здійснити моніторинг якості проекту у мікрогрупах

Завдання 5.2. Приділити увагу візуалізації отриманого проектного рішення для демонстрації у портфоліо

Завдання 5.3. Враховуючи сучасні підходи, складіть креативне резюме (СV). Для його створення можуть бути використані спеціальні програмні продукти та безкоштовні онлайн-сервіси із розробки резюме.

Завдання 5.4. Створити власну сторінку-портфоліо для демонстрації власних здобутків у мережі Інтернет. Можливо використання сучасних платформ для створення портфоліо (ArtStation, Behance, DeviantArt) або використовуючи конструктори сайтів (Wix, Tilda тощо) та наповнити актуальною інформацією.

Завдання 5.5. Підготувати презентацію проекту та доповідь