Атестація 2

Виконайте запропоновані завдання. Відповіді зберігаються у ПДФ форматі

Розв'яжіть задачі:

1. Анохіна була засуджена до виправних робіт строком на один рік з відрахуванням 10% від заробітку в доход держави. Після того, як вона відбула шість місяців строку покарання, Анохіна надала до уповноваженого органу з питань пробації медичну довідку про те, що стала вагітною. Які дії має виконати уповноважений орган з питань пробації за даних обставин?

2. Під час відбування покарання у виді громадських робіт Сичову була надана чергова відпустка за основним місцем роботи. У зв'язку з цим Сичов звернувся до начальника районного сектору з питань пробації з питанням, чи має він право провести відпустку в іншій місцевості. Яку відповідь повинен надати начальник районного сектору з питань пробації Сичову ?

3. Засуджений до трьох років обмеження волі Мурченко відбував покарання у виправному центрі. Він звернувся з проханням до адміністрації центру дозволити йому проживати разом з дружиною в їх власному домі, що знаходиться недалеко від виправного центру. Запропонуйте відповідь адміністрації виправного центру.