Опції зарахування

Виробнича педагогічна практика є складовою частиною навчального плану підготовки бакалаврів спеціальності 017 Фізична культура і спорт за освітньо-професійною програмою «Фізичне виховання». Програма виробничої педагогічної практики спрямована на підготовку спеціалістів з фізичної культури та спорту. Студенти проходять виробничу педагогічну практику у загальноосвітніх школах на третьому курсі в 5 семестрі – денне відділення і на 4 курсі в 7 семестрі – заочне відділення на посаді вчителя фізичної культури (тривалість практики 4 тижні).

У системі професійної підготовки спеціалістів з фізичної культури та спорту вирішальна роль належить виробничій практиці зі спеціальності, яка проводиться у загальноосвітніх навчальних закладах. Вона є поєднуючою ланкою між теоретичним навчанням та самостійною роботою студентів, озброює їх досвідом практичної педагогічної діяльності.

Основною умовою ефективності практики є реалізація принципів теоретичної обґрунтованості, комплексного підходу до її змісту та організації, безперервності, систематичності.

Студенти проходять виробничу педагогічну практику згідно програми з педагогічної практики та виконують завдання з теорії та методики фізичного виховання. Навчальний заклад для проходження виробничої педагогічної практики студенти обирають за власним бажанням (за місцем роботи, місцем проживання).


Кредити: 3
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.