Форум новин

План дій щодо вивчення теми №6 дисципліни Актуальні проблеми ОРД

План дій щодо вивчення теми №6 дисципліни Актуальні проблеми ОРД

di Мельковський Олександр Вікторович -
Numero di risposte: 0

З метою подальшого оволодіння учбовими матеріалами предмету необхідно здійснити наступні дії:

1. Використовуючи наявні матеріали навчального посібника озайомитися з планом за темою №6 ,,Поняття, класифікація та характеристика оперативно-розшукових та пошукових заходів''.

2. Згідно наявного плану ознайомитися матеріалами з п.1 ,,Поняття оперативно-розшукових  та профілактично-пошукових заходів''.

3. Згідно наявного плану ознайомитися з матеріалами .2 ,,Оперативно-розшукові заходи які проводяться на підставі ухвали слідчого судді, постановленої за клопотанням керівника органу або його уповноваженого заступника, керівника відповідного оперативного підрозділу або його заступника, після погодження з прокурором''.

4. При вивчені данної теми необхідно користуватися  інформацією з Кримінального процесуального кодексу гл.21 (негласні слідчі (розшукові) дії) та Законом Про ОРД.

5.Як варіпнт ознайомлення з основними оперативно-розшуковими заходами (далі ОРЗ) у їх практичному застосуванні рекомендується переглянути художній фільм ,,Місце зустрічі змінити не можна''. Під час перегляду слід самостійно опреділити які саме ОРЗ використовують герої кінофільму. Записати їх у зошиті за кожною серією.

6.Переглянути та надати вівдповіді на контрольні запитання в кінці теми.

7.Розлянути та виконати практичні завдання 1-3 т а тестові завдання 1-5.

8. За підсумками виконання попередніх пунктів  самостійно скласти схему з переліком ОРЗ та негласних  слідчих(розшукових) дій.