Список літератури
Основна:
1. Управління якістю. Конспект лекцій для здобувачів ступеню вищої освіти «магістр» / Укладач С.О. Полковниченко. Чернігів: ЧНТУ, 2020. 165с.
2. Загальне управління якістю: підручник / О. В. Нанка, Р. В. Антощенков, В. М. Кісь, І. О. Листопад, Н. І. Моісєєва, І. В. Галич, А. О. Никифоров. Харків: ХНТУСГ, 2019 р. 205 с.
Додаткова
1. ДСТУ ІSО 9000-2015. Системи управління якістю. Основні положення та словник термінів. Київ : ДП «УкрНДНЦ», 2016. 51 с.
2. ДСТУ ІSО 9001-2001. Системи управління якістю. Вимоги. Київ : ДП «УкрНДНЦ», 2016. 31 с.
3. Про Цілі сталого розвитку України на період до 2030 року: Указ Президента України № 722/2019 від 30.09.2019. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/722/2019
4. Про захист прав споживачів: Закон України від 12.05.1991, № 1023-ХІІ. Редакція від 10.06.2017. URL: http://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1023-12
5. Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів: Закон України від 23.12.1997, № 771/97-ВР. Редакція від 04.04.2018.
6. Закон України від 05.06.2014 № 1315-VII «Про стандартизацію»
7. Закон України від 15.01.2015 № 124-VIII «Про технічні регламенти та оцінку відповідності»
8. Букрєєва О. С., Рибалко І. В. Основи стандартизації та оцінки відповідності [Електронний ресурс]: електронний навчальний посібник у схемах і таблицях. Харків: ХНАДУ, 2019. 76с.
9. Панченко М. О. Управління якістю: теорія та практика: навч.посіб. К. : Центр учбової літератури, 2018. 228 с.
- Управління якістю туристських послуг : підручник / заг. ред. І. М. Писаревського. Харків. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. Харків : ХНУМГ, 2021. 340 с. ІSBN 978-966-695-539-8