Критерії оцінювання

КОНТРОЛЬНІ ЗАХОДИ

 

Поточні контрольні заходи:

 

Критерії оцінювання теоретичного завдання:

 

6-4 бала – чітка повна змістовна відповідь на питання, оперування багатьма теоретичними джерелами, висока аргументованість відповіді, розуміння актуальних напрямків в інформаційно-аналітичній діяльності в креативній індустрії;

3-1 бал – змістовне доповнення.

 

Критерії оцінювання практичного завдання:

 

6-4 бала – відповідь показує належне володіння практичним методом дослідження, матеріал подається аргументовано, демонструється детальна обізнаності у напрямках інформаційно-аналітичної діяльності в креативній індустрії;

3 - 1 бал – поверховий виклад матеріалу, слабке знання теоретичних джерел із курсу.

 

 

 

Підсумкові контрольні заходи:

 

Підсумковий контроль проводиться по закінченні вивчення курсу з метою оцінювання результатів засвоєння студентами навчальної дисципліни на завершальному етапі. Підсумковий контроль відбувається у формі комплексного іспиту, який складається з: 1) розгорнутої усної відповіді на 2 теоретичних питання; 2) виконання практичного завдання. Приклади практичних завдань: а) визначте специфіку управління творчим колективом; в) опишіть види організаційної культури компанії. За результатами іспиту здобувач вищої освіти може отримати 40 балів. З них 20 балів – за результатами відповіді на питання, 20 балів – за індивідуальне завдання. У якості індивідуального завдання проаналізувати організаційну культуру креативної організації.

 

 

Критерії оцінювання відповіді на питання:

 

20-18 балів – повна змістовна відповідь на всі запитання, якісне оперування термінами та теоретичними джерелами, аргументованість відповіді, переконливе демонстрування знань щодо інформаційно-аналітичної діяльності;

17-15 балів – повна змістовна відповідь на два завдання, в одному завданні є помилки в розумінні інформаційно-аналітичної діяльності;

11-14 балів – неповні відповіді на всі питання, вільна орієнтація в розумінні інформаційних процесів, помилки в розумінні напрямків їх впровадження;

10-13 балів – неповні відповіді на два питання, обмежена орієнтація в розумінні інформаційних процесів, помилки в розумінні напрямків їх впровадження;

6-9 балів – часткові відповіді на питання, висвітлення базових понять інформаційно-аналітичної діяльності;

1-5 балів – короткі поверхові відповіді на окремі питання білету, нечіткі та помилкові визначення понять.

 

Критерії оцінювання індивідуального завдання:

 

20-18 балів – підготовлений документ демонструє високий рівень знань щодо формування організаційної культури креативної організації, а також цілісне бачення основних засад її дослідження;

17-15 балів – підготовлений документ демонструє високий рівень знань щодо формування організаційної культури креативної організації, а також достатнє розуміння основних засад її дослідження;

11-14 балів – підготовлений документ демонструє середній рівень знань щодо формування організаційної культури креативної організації, логічна послідовність викладення матеріалу деколи порушується;

10-13 балів – підготовлений документ неповно розкриває розуміння автором формування організаційної культури креативної організації, логічна послідовність викладу матеріалу деколи порушується;

6-9 балів – підготовлений документ носить незавершений характер, окремі елементи організаційної культури креативної організації описуються ізольовано та фрагментарно, логічна послідовність викладу матеріалу  є нечіткою;

1-5 балів – підготовлений матеріал має фрагментарний характер, відтворюються окремі складові аналізу організаційної культури креативної організації.

 

Шкала оцінювання: національна та ECTS

За шкалою

ECTS
За шкалою університету

За національною шкалою

Екзамен

Залік

A

90 – 100 (відмінно)

5 (відмінно)

Зараховано

B

85 – 89 (дуже добре)

4 (добре)

C

75 – 84 (добре)

D

70 – 74 (задовільно)

3 (задовільно)

E

60 – 69 (достатньо)

FX

35 – 59 (незадовільно – з можливістю повторного складання)

2 (незадовільно)

Не зараховано

F

1 – 34 (незадовільно – з обов’язковим повторним курсом)


Zuletzt geändert: Sunday, 16. July 2023, 16:25