ЗМІСТОВИЙ МОДУЛЬ 4

Тиждень 11

Лекція 11

Зовнішній транспорт. Території і спо­руди для автодорож­нього транспорту: Загальні відомості про зовніш­ній транспорт. Транспортно – пересадочні вузли. Території і споруди для автодорожнього транспорту.

Прочитати навчальний матеріал (теми 11 теоретичного курсу). Опитування або тестування теоретичного матеріалу в аудиторії чи на платформі Moodle.

2,5

Тиждень 12

Лекція 12

Території і спо­руди для залізничного транспорту.

Прочитати навчальний матеріал (теми 12 теоретичного курсу). Опитування або тестування теоретичного матеріалу в аудиторії чи на платформі Moodle.

2,5

Тиждень 12 Практичне заняття 6

Формування зони зовнішнього транспорту міста: автодорожнього та

залізничного.

Виконати доцільне розташування об’єктів залізничного та автодо­рожнього транспорту. При наявності потреби можуть бути передбачені об’єкти водного транспорту.

2,0

Тиждень 13

Лекція 13

Території і спо­руди для повітряного транспорту: Короткі історичні дані. Класифікаційні характеристики аеропортів. Основні наземні устрої повітряного транспорту.

Прочитати навчальний матеріал (теми 13 теоретичного курсу). Опитування або тестування теоретичного матеріалу в аудиторії чи на платформі Moodle.

2,5

Тиждень 14

Лекція 14

Території і спо­руди для водного транспорту: Морські порти та їх устрій. Річкові порти та їх устрій.

Прочитати навчальний матеріал (теми 14 теоретичного курсу). Опитування або тестування теоретичного матеріалу в аудиторії чи на платформі Moodle.

2,5

Тиждень 14 Практичне заняття 7

Розрахунок і складання проєктного балансу території міста і техніко-економічних показників. Завершення плану функціонально-планувальної організації міста та його аналіз.

Виконати розрахунок та складання проектного балансу території міста і техніко-економічних показників. Закінчення плану функціонально-планувальної організації міста, використовуючи всі дані, які були розраховані, розплановані на попередніх етапах.

3,0


Modifié le: Thursday 14 September 2023, 19:19