Перейти до головного вмісту
Українська (uk)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Вхід
Менеджмент готельно- ...
Пошук курсів
Курси
Факультети, кафедри
Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Менеджмент готельно-ресторанного господарства
Модуль 1. Методологічні засади менеджменту підприє...
Тема 2. Процес і методи управління організацією
Тема 2. Процес і методи управління організацією
Остання зміна: Tuesday 20 February 2024 16:56 PM
Попередня секція
Практична робота до теми 1 (13.02 - 16:05)
Наступна секція
Лекційний матеріал
Перейти до...
Перейти до...
Форум новин
Силабус
Посібник
Тема 1. Загальна характеристика менеджменту підприємств гостинності
Лекційний матеріал
Тестове завдання до лекції 1
Питання до обговорення на семінарському занятті 13.02 - 16:05
Практична робота до теми 1 (13.02 - 16:05)
Лекційний матеріал
Тестове завдання до лекції 2
Завдання до практичної роботи 20.02 - 16:05
Тема 3. Управлінські рішення в менеджменті гостинності.
Лекційний матеріал
Тестове завдання до лекції 3
Завдання до практичної роботи 27.02 - 16:05
Тестове завдання до лекції 4
Завдання до практичної роботи 05.03 - 16:05
Лекційний матеріал
Тестове завдання до лекції 5
Завдання до практичної роботи 12.03 - 16:05
Лекційний матеріал
Тестове завдання до лекції 6
Завдання до практичної роботи 19.03 - 16:05
Лекційний матеріал
Тестове завдання до лекції 7
Завдання до практичної роботи 26.03 - 16:05
Лекційний матеріал
Тестове завдання до лекції 8
Завдання до практичної роботи 02.04 - 16:05
Лекційний матеріал
Тестове завдання до лекції 9
Завдання до практичної роботи 09.04 - 16:05
Лекційний матеріал
Тестове завдання до лекції 10
Завдання до практичної роботи 16.04 - 16:05
ЕКЗАМЕН 07.05 - 14:30