ЗМІСТОВИЙ МОДУЛЬ 1

Тиждень 1

Лекція 1

Історичний розвиток міст: Стародавній світ. Античний світ. Феодальна Європа

Прочитати навчальний матеріал (тема 1 теоретичного курсу). Опитування або тестування теоретичного матеріалу в аудиторії чи на платформі Moodle.

3,0

Тиждень 2

Лекція 2

Розселення та районне планування: Становлення і розвиток районного (регіонального) планування. Стадійність містобудівного проєктування. Види і форми розселення. Групові системи населених місць.

Прочитати навчальний матеріал (тема 2 теоретичного курсу). Опитування або тестування теоретичного матеріалу в аудиторії чи на платформі Moodle.

3,0

Тиждень 2 Практичне заняття 1

Аналіз і оцінка природних умов території, що передбачена для проєктування нового міста. Виконання розрахунку проєктної чисельності населення міста. Складання та розрахунок попереднього балансу території міста.

Провести аналіз і оцінку природних умов території, що передбачена для проектування нового міста. Виконати розрахунок проектної чисельності населення міста, складання та розрахунок попереднього балансу території міста, використовуючи розра­хункову чисельність населення міста та питомі показники (за МВ).

3,0

Тиждень 3

Лекція 3

Місто як об'єкт проєкту­вання: Містобудівна типологія міст. Вибір території для проєктування. Містобудівна організація території Функціональні зо­ни міста і їх призначе­ння: Зонуван­ня території населених пунктів. Завдання та вимоги до взаєм­ного розміщення основних територій міста.

Прочитати навчальний матеріал (теми 3 і 4 теоретичного курсу). Опитування або тестування теоретичного матеріалу в аудиторії чи на платформі Moodle.

3,0

Тиждень 4

Лекція 4

Організація зони житлової забудови: Загальні поняття про зону житлової забудови. Основні структурні елемен­ти зони житлової забудови. Пла­нувальна структура та функці­ональне зонування мікрора­йону і житлового району. Озеленення та облаштування території.

Прочитати навчальний матеріал (теми 5 теоретичного курсу). Опитування або тестування теоретичного матеріалу в аудиторії чи на платформі Moodle.

3,0


Остання зміна: Thursday 14 September 2023 19:16 PM