Презентація курсу

Конфлікти - невід'ємна частина життя людини. Тож розв'язання конфліктних ситуацій є одним з об'єктів роботи соціального працівника. Практикум з медіаторних технологій надасть можливість познайомитися з медіаційними технологіями, зрозуміти яким чином можна їх використовувати не тільки для впровадження послуги соціального посередництва, а й в роботі в цілому.

Курс має на меті формування у студентів цілісного уявлення про медіаторні технології в соціальній роботи структур державного та недержавного сектору та відпрацювання навичок. Застосування медіації у різних сферах соціальної роботи. Знайомить з практичними медіаційними навичками як ефективним методом розв’язання конфліктів, профілактики виникнення конфліктів та сприяння гуманізації суспільства.  

Розгляд кейсів та виконання завдань сприятиме розумінню сутності процесу медіації для розв’язання конфліктів у різних сферах (сфера освіти, сімейна медіація, громада тощо), усвідомленню морально-етичних норм та цінностей, набуттю навичок необхідних фахівцю у соціальній роботі.


Остання зміна: Tuesday 25 January 2022 16:55 PM