Критерії оцінювання
Тиждень і вид заняття |
Тема заняття |
Контрольний захід |
Кількість балів |
Змістовий модуль 1. Закономірності природних процесів, функціонування екологічних систем та зміни у них під впливом діяльності людини |
|||
Тиждень 1,2 |
Закономірності природних процесів, функціонування екологічних систем та зміни у них під впливом діяльності людини |
Письмове опитування за контрольними питаннями до тем модулю Захист звітів з практичних робіт |
4
4 |
Змістовий модуль 2. Здоров’я людини та проблеми безпечності харчових продуктів. Гігієнічні нормативи щодо продовольчої сировини і харчових продуктів |
|||
Тиждень 3,4 |
Здоров’я людини та проблеми безпечності харчових продуктів. Гігієнічні нормативи щодо продовольчої сировини і харчових продуктів |
Письмове опитування за контрольними питаннями до тем модулю Захист звітів з практичних робіт |
4
4 |
Змістовий модуль 3. Небезпека хімічного забруднення продовольчої сировини і харчових продуктів |
|||
Тиждень 5,6 |
Небезпека хімічного забруднення продовольчої сировини і харчових продуктів |
Письмове опитування за контрольними питаннями до тем модулю Захист звітів з практичних робіт |
4
4 |
Змістовий модуль 4. Небезпека біологічного забруднення товарів рослинного і тваринного походження |
|||
Тиждень 7,8 Лекція 4 |
Небезпека біологічного забруднення товарів рослинного і тваринного походження
|
Письмове опитування за контрольними питаннями до тем модулю Захист звітів з практичних робіт |
4
4 |
Змістовий модуль 5. Державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти порядок реалізації харчових продуктів. Система аналізу небезпек і критичних точок контролю - HACCP |
|||
Тиждень 9,10 Лекція 5
|
Державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти порядок реалізації харчових продуктів. Система аналізу небезпек і критичних точок контролю - HACCP |
Письмове опитування за контрольними питаннями до тем модулю
|
4
4 |
Змістовий модуль 6. Законодавчо-нормативне регулювання безпеки товарів в Україні та ЄС Безпечність непродовольчих товарів як показник їх якості. |
|||
Тиждень 11,12 Лекція 6 |
Законодавчо-нормативне регулювання безпеки товарів в Україні та ЄС Безпечність непродовольчих товарів як показник їх якості. |
Письмове опитування за контрольними питаннями до тем модулю Захист звітів з практичних робіт |
4
4 |
Змістовий модуль 7. Глобальна безпека хімічних товарів. Безпека побутових хімічних товарів. |
|||
Тиждень 13,14 Лекція 7 Практична робота 7 |
Глобальна безпека хімічних товарів. Безпека побутових хімічних товарів. |
Письмове опитування за контрольними питаннями до тем модулю Захист звітів з практичних робіт |
3
3 |
Змістовий модуль 8. Створення екологічно безпечного існування людини в сучасних соціально-економічних умовах та з урахуванням кліматичних змін |
|||
Тиждень 15,16 Лекція 8 |
Створення екологічно безпечного існування людини в сучасних соціально-економічних умовах та з урахуванням кліматичних змін. |
Письмове опитування за контрольними питаннями до тем модулю Захист звітів з практичних робіт |
3
3 |