Система накопичення балів

Загальна сума балів диференціованого заліку з виробничої практики складаєтсья із практичної та теоретичної частин, а також захисту звіту та індивідуального завдання під час підсумкової конференції з виробничої практики.

Практична частина: виконання завдань передбачених планом виробничої практики на базі практики із оформленням а) щоденника практики; б) звіту з виробничої практики - максимальна оцінка 60 балів1;

Теоретична частина: виконання індивідуального завдання з теми курсової роботи бакалавра - максимальна оцінка 20 балів2;

Захист звіту та індивідуального завдання під час підсумкової конференції з виробничої практики - максимальна оцінка 20 балів3.

1виконано усі завдання виробничої практики; не було порушень трудової дисципліни; позитивна характеристика від керівника бази практики, без зауважень; у звіті повною мірою розглянуто теоретичні та практичні аспекти опанованих методів дослідження.

2індивідуальне завдання повною мірою розкриває певний сучасний метод/групу методів дослідження органів або систем органів; перелік літератури містить переважно літературні джерела за останні 5 років, в тому числі з іноземних видань; робота виконана із суворим дотриманням вимог до оформлення; немає порушень академічної доброчесності.

3під час захисту здобувач освіти демонструє повне розуміння: протиепідемічного режиму установ ветеринарної медицини; правил асептики та антисептики; сучасних методів дослідження діагностики стану організму тварин, надання їм першої ветеринарної допомоги; методів клінічної та лабораторної діагностики в галузі ветеринарної медицини; вимог охорони праці; здатний давати аргументовані відповіді на додаткові запитання.


Last modified: Sunday, 28 January 2024, 8:47 PM