Система накопичення балів

Поточні контрольні заходи (max 60 балів):

Поточний контроль передбачає такі теоретичні завдання:

-  Усне опитування, письмове тестування і обговорення проблемних питань за тематикою курсу.

-  Тестування за пройденим матеріалом.

Поточний контроль передбачає такі практичні завдання:

-  Виконання практичних та ситуаційних завдань, що діагностують рівень сформованості вмінь і навичок (аналітичне завдання).

-  Оформлення результатів власних досліджень у формі презентації (підготовка наукових доповідей).

Бали за кожен змістовий модуль (теоретичне і практичне завдання) становлять по 10 балів

за 1,2,3,4, 5, 6 модулі, що у сумі складає 60 балів.

За результатами поточного контролю студент отримує допуск до підсумкового контролю. Допуск до підсумкового контролю складає min 35 балів.

Підсумкові контрольні заходи (max 40 балів):

-      Теоретична складова (max 20 балів). Підсумкове письмове тестування за результатами вивчення курсу у повному обсязі для перевірки якості засвоєння теоретичного матеріалу курсу.

-      Практична складова (max 20 балів). Практичне завдання передбачає вирішення кейсів.

Зверніть увагу!

Додаткові види роботи (бальна система стимулювання активності студентів) – це система додаткових балів, яку введено з метою заохочування студентів до планомірної, систематичної роботи з опанування теоретичного матеріалу і поглибленого оволодіння практичними навичками, які передбачено цим курсом. Ці додаткові бали можуть стати вирішальними для отримання більш високої оцінки за весь курс! Тому, рекомендуємо скористатися цією нагодою суттєво підвищити свій загальний бал, отриманий після виконання всіх обов`язкових видів контрольних заходів!

Додаткові бали можна отримати за здобутки неформальної (інформальної) освіти, підтвердженими сертифікатами, свідоцтвами, дипломами за темами, які вивчаються в межах курсу. Також додаткові бали можна отримати за наукову діяльність, наприклад проведення дослідження та презентація/публікація результатів дослідження за темами курсу.


Остання зміна: Thursday 1 February 2024 13:44 PM