Навчальна література Нутриціологія

НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНА ЛІТЕРАТУРА:

1. Основи харчування: підручник / М.І. Кручаниця, І.С. Миронюк, Н.В. Розумикова, В.В. Кручаниця, В.В. Брич, В.П. Кіш. Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2019. 252 с.

2. Смоляр В. І. Фізіологія та гігієна харчування: Підручник / В.І. Смоляр. - Київ : Здоров'я, 2000. - 336 с.

3. Дієтологія у термінах, схемах, таблицях, тестах: навч. посіб. / М. В. Погорєлов, В. В. Бабієнко. - Дніпро : Акцент ПП, 2018. – 248 с.

4. Григоренко А. Методичні рекомендації для лікарів загальної практики - сімейної медицини з приводу консультування пацієнтів щодо основних засад здорового харчування, згідно наказу МОЗ № 16 від 14.01.13 /А. Григоренко. К., 2013. - 30 с.

5. Дієтологія: підручник / Н.В. Харченко, Г.А. Анохіна, О.Я. Бабак та ін.; за ред.: Н.В. Харченко, Г.А. Анохіної. К.: МЕРИДІАН, 2012. - 527 с.

6. Рибальченко В.К., Берегова Т.В., Рибальченко Т.В. Цитофізіологія травлення. – К.: ВПЦ «Київський університет», 2004. – 245 с.

7. Гігієна харчування з основами нутриціології: підруч. для студ. вищ. навч. мед. закл. ІІІ-ІV рівнів акредитації, лікарів-інтернів і курсантів ін-ту удоскон. лікарів / За ред. В.І. Ципріян та ін. – К.: Здоров'я, 1999. - 568 с.

8. Цитофізіологія і біохімія травлення. Практикум. / під ред. Л.І. Остапченко, В.К. Рибальченка. - ВПЦ «Київський університет», 2006. – 272 с.

9. Зубар Н.М. Основи фізіології та гігієни харчування: Підручник. - К.: Центр учбової літератури, 2010. – 336 с. 5.

10. Олійник О.М., Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування. - Львів, «Оріяна нова», 1998 – 124 с. 11. Зубар Н.М., Руль Ю.В., Булгакова М.К. Фізіологія харчування: практикум. - К.: Центр учбової літератури, 2013. – 208 с.

11. Н.М.Зубар/ Фізиологія харчування/Практикум/ Київ-2013 – 208с.

12. GENIUS  FOODS. Max Lugavere/ Digital Edition MARCH 2018/   561с.

13. Лікувально-профілактичні властивості харчових продуктів та основи дієтології / Л.В. Смоляр В.І. Фізіологія та гігієна харчування. – К.: Здоров’я, 2000.-336 с.

 

Інформаційні ресурси:

1.                                Презентація «Вступ до нутріціології» [Электронный ресурс]. – Режим доступу:

2.                                Лекція «Нейробіологія апетиту» [Электронный ресурс]. – Режим доступу:

3.                                Інтерактивні курси з нутріціології [Электронный ресурс]. – Режим доступу:www.youtube.com/results?search_query=nutrition+cours


 


Остання зміна: Wednesday 7 February 2024 16:24 PM