Перейти до головного вмісту
Українська (uk)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Вхід
Виробнича практика О ...
Пошук курсів
Курси
Факультети, кафедри
Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму
Практична підготовка факультету фізичного вихованн...
Виробнича практика ОП Готельно-ресторанна справа 2...
Додаткові матеріали
Для загального ознайомлення
Для загального ознайомлення
Клацніть
САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ ТУРИСТИЧНИХ ПІДПРИЄМСТВ.pdf
для перегляду файлу
Попередня секція
Підсумковий контроль: система накопичення балів і критерії оцінювання
Наступна секція
Загальні завдання до практики
Перейти до...
Перейти до...
Новини
Система оцінювання
Бази практик
Розподіл студентів за базами і керівниками практики
Наскрізна програма практики
Силабус
Робоча програма
Форма щоденника практики
Вимоги до звіту
Підсумковий контроль: система накопичення балів і критерії оцінювання
Загальні завдання до практики
Додаткові завдання до практики
Загальні завдання до практики
Додаткові завдання до практики