Passer au contenu principal
Français (fr)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Connexion
Устаткування та обла ...
Rechercher des cours
Cours
Факультети, кафедри
Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Устаткування та обладнання закладів готельно-рест...
Модуль 1
Машина для розпушування м'яса
Машина для розпушування м'яса
Cliquer le lien
Машина для розпушування мяса.pdf
pour afficher le fichier.
Activité précédente
Презентація Машини та механізми для оброблення овочі
Activité suivante
Машини та механізми для обробки м'яса та риби
Aller à…
Aller à…
Форум новин
Програма дисципліни
силабус
WEB
Презентація дисципліни
Методичні рекомендації
Підручник "Устаткування підприємств сфери туризму"
Управління матеріально-технічною базою туристичного підприємства
Опорний конспект лекцій з курсу Устаткування готельно-ресторанних підприємств
Система накопичення балів
програма
Додаткові матеріали
Презентація
Нормативні документи
Тема 1 Оснащення готельного номеру побутовими приладами
Практична 1
Тест до теми 1
Тема 2 Устаткування для клінінга
Презентація Устаткування для клінінгу
Презентація клінінг в готелях
Практична робота 2
Тест до теми 2
Тема 3 Мийне й очищувальне устаткування для ресторанів
Презентація Мийне та очищувальнеустаткування
Практична 3
Тема 4 Подрібнювальне та різальне устаткування для ресторанів
Презентація Машини та механізми для оброблення овочі
Машини та механізми для обробки м'яса та риби
Відео до лекції - Машина для розпушування м'яса
Відео до лекції - Котлетний автомат
Практична робота 4
Тест до 3,4 теми
Лекція 5 Смажильно-пекарське усаткування.
Презентація Жарильно-пекарське устаткування
Практична робота 5
Лекція 6 Презентація Подріблювальне та різальне устаткування
Відео - пельменний апарат
Практична робота 6
Тестування до ЗМ 1
Лекція 7 ВАГОВИМІРЮВАЛЬНЕ, КОНТРОЛЬНО-КАСОВЕ УСТАТКУВАННЯ, ХОЛОДИЛЬНЕ УСТАТКУВАННЯ
Лекція 8 Теплове устаткування, водогрійне устаткування
Лекція 9 Санітарно-гігієнічні норми для готелей
Тест до лекції
Лекція 10 . Оснащення драйв-сервісу
ОСНАЩЕННЯ ДРАЙВ-СЕРВІСУ
Теми індивідуального завдання
ІДЗ
Приклад оформлення
Залікове тестування
Питання на залік
Ректорський контроль