Постановка завдання практики

У ході навчальної практики (комп'ютерної) студенти самостійно виконують індивідуальне завдання. Результат подається у формі звіту. Звіт оцінюється керівником практики у диапазоні від 0 до 100 балів.
Ви маєте один з двох альтернативних вариантів вибору завдання практики:
  1. ОСНОВНИЙ. Студент виконує проект з розробки програмного забезпечення за вариантом. Методичні вказівки, вимоги щодо розробки та оформлення звіту, та варианти тем проектів наведені за посиланням: http://kit.znu.edu.ua/kit/iLec/4sem/vp-2/ALT/PROEKT.htm Вариант обирається за порядковим номером студента у журналі академічної группи (mod 15). Для отримання мінимальної позитивної оцінки (60 балів) досить розробити і реалізувати міні-бібліотеку допоміжних процедур та їх повне документування і тестування.
  1. АЛЬТЕРНАТИВНИЙ. Студент вирішує проактичні задачи з програмування за вариантом. Методтчні вказівки, вимоги щодо розробки та оформлення звіту, та варианти тем проектів наведені за посиланням: http://kit.znu.edu.ua/kit/iLec/4sem/vp-2/varianty.htm Вариант обирається за порядковим номером студента у журналі академічної группи (mod 30). У варіанті запропоновано 13 нескладних задач. З цих 13-ти задач, для отримання 100 балів досить вирішити 10-ть будь-яких за Вашим вибором. Кожна вирішена і оформлена задача оцінюється в 10-ть балів. Для заочної форми навчання, кожна задача оцінюється в максимум 20-ть балів. Тобто мінімальна кількість задач для отримання позитивної оцінки складає ТРИ.
Клацніть посилання http://kit.znu.edu.ua/kit/iLec/4sem/vp-2/index.htm щоб відкрити ресурс.