«Практичний курс другої іноземної мови (французька)» є необхідною складовою частиною вивчення фундаментальних і професійно-освітніх дисциплін і націлений на розширення профілю підготовки висококваліфікованого фахівця, який володіє двома іноземними мовами. Відповідно до навчального плану Запорізького національного університету, вивчення другої іноземної мови починається з 1 курсу (2 семестр) і продовжується на наступних курсах.
Вивчення навчальної дисципліни «Практичний курс другої іноземної мови (французька)» дає можливість сформувати практичні навички спілкування французькою мовою та передбачає досягнення студентами достатнього рівня комунікативної компетенції, яку складають мовленнєві вміння, сформовані на основі мовних, лінгвокраїнознавчих і краєзнавчих знань і мовленнєвих навичок.
Навчальна дисципліна «Практичний курс другої іноземної мови (французька)» викладається здобувачам ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності "Філологія" освітньо-професійних програм "Мова і література (англійська)", "Переклад (англійський)".

Кредити: 4
Години: 120
Семестр: 1