Навчальний курс «Психологія пошуку роботи» здатен допомогти студенту самостійно розібратися в складних, часто суперечливих стратегіях пошуку місця майбутнього працевлаштування. Перш за все, спробуємо розібратися чого саме прагне кожен претендент на посаду і що може запропонувати сучасний ринок праці в Україні. Курс є практико орієнтованим та передбачає використання сучасних та інноваційних методів викладання.

Процес працевлаштування включає велику кількість етапів, а виконання кожного з них наближує потенційних працівників до мети. Легковажне ставлення  до  вибору  своєї  професії  може  стати  причиною  невдалого  місця  праці і, відповідно, незадоволеності власною діяльністю, статусом, конфліктів чи невиконання службових обов’язків.

Курс  «Психологія пошуку роботи» спрямований на підвищення психологічної готовності студентів до пошуку роботи; забезпечення необхідними психологічними знаннями, що допоможуть скласти якісне резюме та вдало пройти співбесіду; визначення особливостей професійної діяльності під індивідуально-типологічні якості кожного студента та багато ін.

Кредити: 3
Семестр: 223