Програма з курсу «Групова динаміка та комунікації» відповідає навчальному плану підготовки студентів освітнього ступеня «бакалавр» напряму підготовки 6.050103 - «Програмна інженерія» галузі знань 0501 -  «Інформатика та обчислювальна техніка».

Предметом дисципліни є соціально-комунікативні процеси, що фіксуються в суспільстві сучасного типу, їх специфіка, структура та змінюваність.

Курс «Групова динаміка та комунікації» є складовою частиною професійної підготовки фахівців у галузі інформатики та обчислювальної техніки. Запропонований курс сприяє поглибленню розуміння соціально-комунікативних процесів, процесів внутрішньо-групової динаміки, їх структури, специфіки розвитку та становлення, можливості здійснення керованого управління та впливу.

Мета курсу – ознайомити студентів напряму підготовки «Програмна інженерія» з основними положеннями сучасних теорій комунікації, її моделями, процесами групової динаміки, сформувати системне уявлення про місце комунікації в процесах групової динаміки, методологічні засади та проблеми дослідження комунікативних процесів в групах, сформувати навички діагностики та аналізу комунікативних процесів в групах.



Кредити: 3
Семестр: 2