Предметом вивчення навчальної дисципліни є: формування у студентів знання методологічних та наукових основ урбоекології і розкрити практичні прийоми дослідження урбоекосистем. Ознайомитись з основними уявленнями про просторово-часові особливості урбоприродокористування, характеристики компонентів урбоекосистеми, розвиток геоситуації на території міста, основні способи оптимізації урбоекосистеми.

Метою викладання навчальної дисципліни «Великий практикум з урбоекології довкілля» є підготовка фахівців профільної галузі для формування у студентів знання методологічних та наукових основ урбоекології і розкрити практичні прийоми дослідження урбоекосистем. Ознайомитись з основними уявленнями про просторово-часові особливості урбоприродокористування, характеристики компонентів урбоекосистеми, розвиток геоситуації на території міста, основні способи оптимізації урбоекосистеми.

Завдання полягає у вивченні основних положень та понять професійно-орієнтованих дисциплін програми підготовки магістра еколога.


Кредити: 4
Семестр: 123