Індивідуальне завдання

Індивідуальне завдання для студентів заочної форми навчання (проект / презентація)

Груповий проект –(max 10 балів ) Підготувати і представити усну доповідь на самостійно обрану тему, дотичну до проблем, розглянутих на лекційних та практичних заняттях. Студенти колективно (2-6 осіб) представляють тему у вигляді презентації (5-10 хв.). Індивідуальне завдання готується протягом семестру. Підготовка презентацій – самостійна творча робота, де у вільній̆ формі висловлюються особисті думки на тему, передбачену робочою програмою. Головна мета – самостійне обґрунтоване викладення студентом на підставі опрацьованого матеріалу теми, проблеми, питання. Підготовка ІЗ передбачає добір уривків з різних джерел на певну тематику, системний аналіз будь-якого теоретичного положення, розкриття різних  поглядів на будь-яку проблему, тему, питання та узагальнюючі висновки.

Обсяг і форма презентації: 5-7 слайдів. Перший слайд обов'язково містить назву доповіді та ПІБ студентів, які готували презентацію. Презентацію необхідно підготувати в Power Point  і зберегти у форматі PDF. Файл має бути підписаний прізвищем одного зі студентів.


Критерії оцінювання завдання: 
1) завдання виконано у повному обсязі, без стилістичних, орфографічних і граматичних помилок, уживана коректна термінологія, візуалізація (наповнення слайдів) відповідає змісту обраної теми , 10-9 балів; 2) завдання виконано частково, з лексичними, орфографічними і граматичними помилками, презентація частково ілюструє зміст теми – 8-6 балів; 3) завдання виконано з великою кількістю помилок, словниковий запас одноманітний, презентація або не відповідає змісту обраної проблематики, або взагалі відсутня – 5-0 балів.

Індивідуальне завдання для студентів денної форми навчання

на вибір студента: колективна презентація (див. вище вимоги до індивідуального завдання для студентів заочної форми навчання) або укладання глосарія за темами курсу (див. методичні вказівки та завдання для практичних занять).