Створення та налаштування Веб-сайту Інтернет-магазину на базі системи керування контентом

  1. Вивчіть розділ розміщеного на сторінці дисципліни конспекту лекцій 4.1. Поняття тем оформлення систем керування контентом.
  2. Знайдіть у файловій структурі сайту каталог для збереження тем оформлення. Зазначте у звіті назву каталогу та теми оформлення, які у ньому зберігаються.
  3. По черзі активуйте теми оформлення, що надаються з WordPress та наведіть у звіті зовнішній вигляд головних сторінок під різними темами.
  4. Виконайте налаштування теми оформлення Twenty Twenty-One відповідно до рекомендацій, наданих у конспекті лекцій.
  5. Створіть навігаційне меню сайту.
  6. Виконайте інсталяцію та первинне налаштування плагіну WooCommerce відповідно до рекомендацій розділу конспекту лекцій 4.3. Перетворення сайту на базі WordPress в Інтернет-магазин.
  7. Виконайте встановлення теми оформлення для магазину (рекомендуються теми eStore, Orchid Store, Astra).
  8. Створіть та підключіть дочірню тему оформлення та виконайте її налаштування аналогічно рекомендаціям розділу 4.4. Налаштування теми оформлення магазину конспекту лекцій.
  9.  Створіть Головне та Top Bar меню сайту.
  10. Виконайте налаштування WooCommerce відповідно до рекомендацій розділу 4.5. Налаштування WooCommerce конспекту лекцій (також виконайте заміну символу ₴  на грн.).
  11. Додайте методи доставки Новою поштою, Укрпоштою, та Самовивозом, встановивши рекомендовані у конспекті лекцій плагіни.
  12. Додайте метод доставки Justin за допомогою плагіну
  13. Наведіть у звіт скріншот налаштувань Зони доставки зі вказаними методами.
  14. Налаштуйте методи оплати, описані у конспекті лекцій, наведіть до звіту скріншот з налаштуваннями методів оплати.
  15. Додайте до магазину 2-3 товари до створеної відповідної категорії, у тому числі простий товар, варіативний та згрупований товар, керуючись інформацією, наданою у розділі 4.6. Наповнення магазину товарами конспекту лекцій. 
  16. Виконайте покупку товару з оформленням замовлення та перегляньте параметри замовлення. Змініть його статус на "Виконано" (див. розділ 4.7. Управління замовленнями конспекту лекцій).
  17. Наведіть до звіту скріншот з налаштуваннями одного з товарів, скріншоти розділу Дані товару з налаштуваннями товару для WooCommerce та скріншот замовлення товару.