Завдання до практичної роботи 5
Питання для обговорення на семінарському занятті (2-3 курси).
1. Назвати
та схарактеризувати основні складові індустрії гостинності. 2. Охарактеризуйте
суб’єктів туристського ринку. 3. Охарактеризуйте
систему управління туризмом. 4. Опишіть структуру
управління туризмом. 5. Типи
закладів розміщення: характеристика основних видів. 6. Класифікація
готельних номерів у світовій практиці. 7. Критерії
класифікації підприємств харчування. 8. Назвіть і
охарактеризуйте основні показники якості послуг.
Для студентів 4 курсу
1. Характерні риси туристичних послуг
2. Суб"єкти діяльності у процесі вироблення туристичного продукту
3. Класифікація туроператорів
4. Класифікація турагентів
5.Система управління туризмом
- 8 September 2020, 21:01 PM