Завдання до практичної роботи 5

Питання для обговорення на семінарському занятті (2-3 курси).

1. Назвати та схарактеризувати основні складові індустрії гостинності.

2. Охарактеризуйте суб’єктів туристського ринку.

3. Охарактеризуйте систему управління туризмом.

4. Опишіть структуру управління туризмом.

5. Типи закладів розміщення: характеристика основних видів.

6. Класифікація готельних номерів у світовій практиці.

7. Критерії класифікації підприємств харчування.

8. Назвіть і охарактеризуйте основні показники якості послуг.


Для студентів 4 курсу

1. Характерні риси туристичних  послуг 

2. Суб"єкти діяльності у процесі вироблення туристичного продукту

3. Класифікація туроператорів

4. Класифікація турагентів

5.Система управління туризмом