Перейти до головного вмісту
Українська (uk)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Вхід
Екологічна безпека с ...
Пошук курсів
Курси
Факультети, кафедри
Біологічний факультет
Кафедра загальної та прикладної екології і зоології
Екологічна безпека сільськогосподарської продукції
Розділ 1. Предмет, методи і завдання курсу "Еколо...
Лабораторна робота 4. Органолептична оцінка молока.
Лабораторна робота 4. Органолептична оцінка молока.
ЛР 4.pdf
20 January 2021, 10:33 AM
Попередня секція
Лекція 8. Тема 3. Забруднення харчових продуктів та продовольчої сировини антибіотиками та гормональними препаратами. Нові продукти харчування.
Наступна секція
Лекція 9. Тема 3. Забруднення харчових продуктів та продовольчої сировини антибіотиками та гормональними препаратами.
Перейти до...
Перейти до...
Форум новин
Силабус
Інформація про викладача
Система накопичення балів
Робоча програма
Рекомендована література
Методичні рекомендації щодо самостійної роботи
Методичні рекомедації до лабораторних
Посібник
Приклад оформлення бібліографічного опису
Лекція 1. Тема 1. Вступ., Сучасні завдання, методи курсу "Екологічна безпека сільськогосподарської продукції".
Лекція2. Вступ., Сучасні завдання, методи курсу "Екологічна безпека сільськогосподарської продукції".
Лабораторна робота 1. Визначення соланіну в картоплі
Лекція 3. Біологія культурних рослин – основа розробки екологічно безпечної технології їх вирощування.
Лекція 4. Біологія культурних рослин – основа розробки екологічно безпечної технології їх вирощування.
Лабораторна робота 2. ОЦІНКА ЯКОСТІ БДЖОЛИНОГО МЕДУ.
Лекція 5.
Лекція 6. Біологія культурних рослин – основа розробки екологічно безпечної технології їх вирощування.
Лабораторна робота 3. Методика визначення вмісту нітратів у харчовій сировині і продуктах
Лекція 7. Тема 2. Біологія культурних рослин – основа розробки екологічно безпечної технології їх вирощування. Кореневе живлення та система удобрення рослин. Формування якості продукції в інтенсивному землеробстві.
Лекція 8. Тема 3. Забруднення харчових продуктів та продовольчої сировини антибіотиками та гормональними препаратами. Нові продукти харчування.
Лекція 9. Тема 3. Забруднення харчових продуктів та продовольчої сировини антибіотиками та гормональними препаратами.
Лекція 10. Тема 4. Біотехнології та використання ЕМ-технологій у рослинництві.
Лабораторна робота 5. ЗАБРУДНЕННЯ ПРОДОВОЛЬЧОЇ СИРОВИНИ І ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ПЕСТИЦИДАМИ
Лекція 11. Тема 5. Сучасні екологічно безпечні технології вирощування та умови їх реалізації.
Лекція 12. Тема 5. Сучасні екологічно безпечні технології вирощування та умови їх реалізації.. Спеціальні технології вирощування екологічно чистої сільськогосподарської продукції.
Лабораторна робота 6. Визначення органолептичних властивостей м’яса.
Лекція 13. Тема 6. Основні положення технології вирощування екологічно чистої продукції у малих селянських та фермерських господарствах.
Лекція 14. Тема 6. Основні положення технології вирощування екологічно чистої продукції у малих селянських та фермерських господарствах. Особливості вирощування фруктів, ягід. Альтернативне землеробство. Українська модель альтернативного землеробства.
Лабораторна робота 7. ОЦІНКА ЯКОСТІ ЯЄЦЬ
Лабораторна робота №8 Оцінка якості борошна
ЛАБОРАТОРНА РОБОТА №8. ОЦІНКА ЯКОСТІ БОРОШНА
Лабораторна робота №9 Оцінка якості хліба
Лабораторна робота №9 Оцінка якості хліба
Індивідуальне завдання з дисципліни
Вказівки та завдання до самостійної роботи
Поточний контроль 1.
Поточний контроль 2
Підсумкове тестування
Поточний контроль № 1 ()
Поточний контроль 2.
Залік ()
Тести
Ректорський контроль
Контрольна робота №2.
Контрольна робота №2