Перейти до головного вмісту
Українська (uk)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Вхід
2 ГРС 2 сем Іноземна ...
Пошук курсів
Курси
Факультети, кафедри
Менеджменту факультет
Кафедра ділової комунікації
2 ГРС 2 сем Іноземна мова професійно-комунікативно...
Змістовий модуль 3. Catering
Тема 6. Практичне заняття 13-14
Тема 6. Практичне заняття 13-14
Попередня секція
Тестування. Модульний контроль 1
Наступна секція
Тема 5. Практичне заняття 11-12
Перейти до...
Перейти до...
Робоча програма
Інформація про викладача
Презентація
Система накопичення балів
Базовий підручник Career Paths. Hotels and Catering.
Аудіо матеріали до базового підручника
Додаткові матеріали Tourism and catering
Додаткові навчальні матеріали Grammarway 2
Література та інформаційні ресурси
Объявления
Тема 1. Практичне заняття 1-2
Тема 2. Практичне завдання 3-4
Завдання
Тестування. Змістовий модуль 1
Тема 3. Практичне заняття 5-6
Тема 4. Практичне заняття 7-10
Завдання
Тестування. Змістовий модуль 2
Тестування. Модульний контроль 1
Тема 5. Практичне заняття 11-12
Завдання
Тестування. Змістовий модуль 3
Тема 7. Практичне заняття 15-16
Тема 8. Практичне заняття 17-18
Тема 9. Практичне заняття 19-20
Завдання
Тестування. Змістовий модуль 4
Тестування. Модульний контроль2
Запитання до заліку
Підсумкове практичне завдання
Підсумкове теоретичне завдання
PRESENTATIONS
Ректорський контроль