Практичне заняття 5

Тема 9. Заходи адміністративного-примусу в діяльності митних органів.

Функції і призначення митних органів. Нормативно-правова основа застосування заходів адміністративного примусу в діяльності митних органів. Перелік заходів адміністративного примусу в діяльності митних органів. Особливості застосування окремих заходів адміністративного примусу в діяльності митних органів.

Тема 10. Заходи адміністративного-примусу в діяльності прокуратури.

Функції і призначення прокуратури. Нормативно-правова основа застосування заходів адміністративного примусу в діяльності прокуратури. Перелік заходів адміністративного примусу в діяльності прокуратури. Особливості застосування окремих заходів адміністративного примусу в діяльності прокуратури.

Тема 11. Заходи адміністративного-примусу в діяльності Служби безпеки України.

Функції і призначення Служби безпеки України. Нормативно-правова основа застосування заходів адміністративного примусу в діяльності Служби безпеки України. Перелік заходів адміністративного примусу в діяльності Служби безпеки України. Особливості застосування окремих заходів адміністративного примусу в діяльності Служби безпеки України.

Тема 12. Заходи адміністративного-примусу в діяльності органів  доходів  і зборів.

Функції і призначення органів  доходів  і зборів. Нормативно-правова основа застосування заходів адміністративного примусу в діяльності органів  доходів  і зборів. Перелік заходів адміністративного примусу в діяльності органів  доходів  і зборів. Особливості застосування окремих заходів адміністративного примусу в діяльності органів  доходів  і зборів.

Тема 13. Заходи адміністративного-примусу в діяльності органів охорони  державного  кордону.

Функції і призначення органів  охорони  державного  кордону. Нормативно-правова основа застосування заходів адміністративного примусу в діяльності органів  охорони  державного  кордону. Перелік заходів адміністративного примусу в діяльності органів  охорони  державного  кордону. Особливості застосування окремих заходів адміністративного примусу в діяльності органів  охорони  державного  кордону.

Тема 14. Заходи адміністративного-примусу в діяльності органів і установ  виконання  покарань, слідчих ізоляторів.

Функції і призначення органів і установ виконання  покарань, слідчих ізоляторів. Нормативно-правова основа застосування заходів адміністративного примусу в діяльності органів і установ виконання  покарань, слідчих ізоляторів. Перелік заходів адміністративного примусу в діяльності органів і установ виконання  покарань, слідчих ізоляторів. Особливості застосування окремих заходів адміністративного примусу в діяльності органів і установ виконання  покарань, слідчих ізоляторів.

Тема 15. Заходи адміністративного-примусу в діяльності Національного  антикорупційного  бюро України.

Функції і призначення Національного  антикорупційного  бюро України. Нормативно-правова основа застосування заходів адміністративного примусу в діяльності Національного  антикорупційного  бюро України. Перелік заходів адміністративного примусу в діяльності Національного  антикорупційного  бюро України. Особливості застосування окремих заходів адміністративного примусу в діяльності Національного  антикорупційного  бюро України.