Теоретичне завдання

Підготувати тези до конференції.

ТЕМАТИЧНИЙ СПЕКТР КОНФЕРЕНЦІЇ:

  1. Прогнозування та планування діяльності підприємств туризму та готельно-ресторанного бізнесу в умовах воєнного та повоєнного часу.
  2. Соціокультурні, історичні, філософські, екологічні, правові засади генезису й розвитку туризму та готельно-ресторанної справи (регіональний, всеукраїнський, світовий аспекти).
  3. Менеджмент, маркетинг, логістика й ціноутворення в туризмі та готельно-ресторанній справі в умовах цифровізації.
  4. Економіка, фінанси, статистика в туризмі й готельно-ресторанній індустрії.
  5. Інформаційні технології, креативність, інноваційна та інвестиційна діяльність, кластеризація в туризмі й готельно-ресторанній справі.
  6. Проєктна діяльність в туризмі та готельно-ресторанній справі: управління, диверсифікація, стандартизація, сертифікація та якість продукту.
  7. Основи безпеки в туризмі та готельно-ресторанній справі; туризм в умовах пандемії Covid-19.
  8.  Іміджева політика, бізнес-етика й міжкультурна комунікація в туризмі та готельно-ресторанній індустрії.
  9. Проблеми та перспективи розвитку сільських територій в Україні на засадах європейської практики диверсифікації, креативності й кластеризації туризму.
  10. Роль туризму в поліпшенні стану здоров’я населення, впровадженні здорового способу життя, збереженні й розвитку туристично-рекреаційних ресурсів, культурних цінностей і традицій, екологічно безпечного навколишнього середовища; застосуванні моделей «зеленої економіки».
  11. Забезпечення партнерської взаємодії органів державної влади, місцевого самоврядування, бізнесу, науки, освіти та громад щодо розвитку туризму та готельно-ресторанної справи.
  12. Кадрове забезпечення індустрії туризму та готельно-ресторанної справи: професійна підготовка та підвищення кваліфікації фахівців.

ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ ТЕЗ ДОПОВІДЕЙ

Учасник має представити доповідь, що раніше не публікувалася. Формат: MS Word (docx), розмір: А4 через 1 інтервал, шрифт Times New Roman, 14 кегль.

Перша сторінка: вгорі ліворуч: № і назва секції, праворуч: ім’я та прізвище автора, наук.ст., посада, місто роботи, назва організації (місто, країна), e-mail, ORCID; через рядок по центру: назва доповіді великими літерами. Посилання: [1, с. 9].

Список використаних джерел: згідно з ДСТУ 8302:2015. Обсяг: 2-5 повних сторінок (без нумерації).

Зміст: актуальність, аналіз останніх досліджень, мета, виклад основного матеріалу, висновки.

 

ЗРАЗОК ОФОРМЛЕННЯ ТЕЗ

Секція 1. Прогнозування та планування діяльності підприємств туризму та готельно-ресторанного бізнесу в умовах стратегії сталого розвитку.

 

Іван Іванов

канд.юр.наук

доцент кафедри права

Запорізький національний університет

(Запоріжжя, Україна)

e-mail; ORCID

 

ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ІНФРАСТРУКТУРИ ТУРИЗМУ В УМОВАХ ЦИФРОВІЗАЦІЇ

 

Текст

актуальність, аналіз останніх досліджень, мета,

виклад основного матеріалу, висновки

Список використаних джерел (до 5 найменувань) згідно з ДСТУ 8302:2015.