Практичне завдання 4

Студенту пропонується виконати одне із запропонованих творчих завдань. Аналітичний кейс -обов'язковий до виконання

комплексні: Теоретичне завдання – системно вивчити оптичні та гаптичні способи сприйняття

Практичне завдання –1. підготовка до ділової гри.

2. експеримент: відповісти на питання щодо зображень, запропонованих викладачем: 1) Опишіть Ваші відчуття щодо кожного із зображень: Якщо нічого не відчули, то чому? Яка робота Вас найбільше вразила і чому? Чи відчули Ви заздрість, тривогу, страх, відразу, сум або радість? 2) Якщо б Вам запропонували стати ілюстратором книги про вплив візуальної комунікації, які роботи обрали б? 3) Коли востаннє Ви малювали? У дитинстві люди захоплюються малюванням, у зрілому віці – ні. Чим це можна пояснити?

3. Практичне завдання: уявіть, що Ви мистецтвознавець і перед Вами стоїть задання організувати виставку творів мистецтва, яка відображає Ваші власні уподобання й естетичні смаки. Складіть портфоліо цих робіт, надайте назву виставки, який би простір обрали б для неї.

4. Розробіть модель іграшки для дітей 6-12 місяців, враховуючи психічні та психологічні особливості сприйняття людини у цьому віці. Це має бути малюнок та описова схема.

У процесі підготовки використовуйте платформи графічного дизайну Illustrator, Photoshop, Adobe Express, InDesign, Canva та ін.

5.стор 99