Opcje zapisów

Курс «Польська мова» входить до циклу професійної підготовки студентів-перекладачів та націлений на формування мовно-перекладацької компетенції, яка є вкрай важливою в процесі підготовки професійного філолога.

Мета курсу – оволодіння студентами системою польської мови та нормами її функціонування у мовленнєвих комунікативних ситуаціях у різних сферах суспільно-політичного життя та побуту, формування у студентів необхідних для складання мовного іспиту (Państwowe egzaminy certyfikatowe z języka polskiego jako obcego) компетенцій як аудіювання, розуміння письмових текстів, розуміння граматичних структур, усне та писемне мовлення, а також необхідної для Карти поляка лінгвокраїнознавчої компетенції.

Основними завданнями вивчення дисципліни «Польська мова» є якісне удосконалення вмінь та навичок практичного володіння польською мовою; розвиток техніки читання та вміння розуміти польський текст, який вміщує попередньо вивчену граматику та лексику; розвиток навичок письма у межах програми.

Курс мотивує до більш глибокого оволодіння польською та українською мовами, збагаченню лексичного та фразеологічного запасу студентів в необхідних жанрах і стилях усної та писемної мови. Даний курс має практичну та теоретичну спрямованість.


Кредити: 3
Семестр: 124
Goście nie mają prawa dostępu do tego kursu. Proszę się zalogować.