Опції зарахування

Курс спрямований на формування у студентів знань, умінь і навичок, необхідних для успішної реалізації педагогічної діяльності в умовах швидких змін у сучасному суспільстві та освітньому просторі. Особлива увага приділяється адаптації до нових освітніх технологій, інноваційних методів навчання, цифрових інструментів, а також розвитку комунікативної компетентності та здатності до міжкультурної взаємодії.

Метою курсу є підготовка педагогів до викликів сучасного освітнього середовища, що передбачає готовність до постійного професійного розвитку, мобільності та адаптивності до змін упродовж всього життя як фактору професійного та життєвого успіху.

Програма курсу включає теоретичні та практичні аспекти професійної мобільності, серед яких: розвиток критичного мислення; гнучкість і здатність до самостійного навчання; підвищення кваліфікації та професійне зростання; інтеграція в міжнародні освітні середовища. Впродовж навчання за принципами доцільності та цілеспрямованості використовуються групові та індивідуальні форми роботи. На забезпечення особистісного та діяльнісного підходів продукуються інтерактивні технології навчання: мовленнєво-мислительні вправи, риторичні практикуми, комунікативні тренінги; елементи проєктивної технології МАК (метафоричні асоціативні картки), коучингу, тімбілдінгових вправ; метод моделювання.

 


Кредити: 3
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.