Опції зарахування

Цей курс спрямований на розвиток ключових soft skills для студентів, що бажають стати ефективними лідерами у майбутньому. Учасники дізнаються про важливість емоційного інтелекту, навичок ефективної комунікації, тайм-менеджменту для продукування team building (командоутворення) в сучасних умовах.

Учасники вивчатимуть основні принципи побудови згуртованих колективів, управління конфліктами та мотивування співробітників. У результаті навчання лідери зможуть краще координувати роботу команд, підвищувати їх продуктивність та створювати позитивне робоче середовище для досягнення спільних цілей. Особливу увагу буде приділено розвитку компонентних ознак лідерства: базовим особистісним якостям (активність, самостійність, ініціативність, допитливість), їх виявленню в ситуаціях міжособистісної взаємодії; демонстрації домінантної поведінки; креативності (любов до імпровізації; вміння використовувати ситуативні моменти, що виникають у процесі взаємодії, для власних цілей).

Завдяки інтерактивним завданням і практичним вправам студенти зможуть прокачати власні team building та soft skills, покращити професійну комунікацію й закласти фундамент для успішної кар'єри.


Кредити: 3
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.